Noul Mini animale de Companie Localizator GPS Tracker, de Urmărire Anti-a Pierdut Dispozitivul de Localizare Trasor Pentru animale de Companie Câine, Pisică Auto Copii Portofel Cheie Guler Accesorii

8.62lei 5.79lei

Home & Garden

sku: e101404

  • Origine: China Continentală

Tag-uri: animale de companie localizator gps tracker, tag inteligent, câinele tracker, GPS Tracker, gps tracker pentru copii

Descriere:

Acest dispozitiv anti-lost este un produs bazează pe cele mai recente Bluetooth 4.0 low-power tehnologie.

Prin utilizarea APLICAȚIEI software și conexiune Bluetooth cu dispozitivele mobile cum ar fi telefoanele mobile, este ușor să-și piardă articole și obiecte de valoare (cum ar fi chei, genți de mână, etc.).

Pachet împreună, pentru a atinge anti-a pierdut memento de produs, pentru a găsi funcția de telefon mobil, și, de asemenea, pentru a controla de la distanță aparatul de fotografiat, de înregistrare și alte funcții (cum ar fi: fotografii de la petreceri, self-timer, etc.).

Anti-a pierdut aparatul poate utiliza în mod eficient la distanță, până la 15 metri în câmp deschis, chiar puteți să-l utilizați pe copilul sau animalele de companie, nu mai trebuie să vă faceți griji despre pierderea ei.

Două-mod de alarmă atunci Când telefonul mobil este conectat la dispozitiv anti-lost, dacă vă aduce doar telefonul mobil atunci când te duci afară, și se lasă anti-a pierdut aparatul de aproximativ 15 metri, telefonul mobil și breloc va alerta.

Două-mod de căutare atunci Când vă lăsați telefonul mobil sau dispozitivul anti-lost (cu ușor de-la-drop obiect) la domiciliu, puteți găsi telefonul prin dispozitiv anti-lost, sau puteți găsi anti-dispozitiv de pierdut de pe telefonul mobil.

Poziționare de căutare - Dacă nu acorde atenție la obiect pierdut după memento, puteți verifica poziția a pierdut prin funcția de poziționare în APP, care este, de poziția deconectat de la telefon.

Funcția de auto-timer - trecerea la interfața camerei foto în APLICAȚIA și faceți clic pe anti-a pierdut butonul de la distanță să ia o selfie.

Caietul de sarcini:

Material: ABS Aspectul dimensiune: 10.8*9*1.5 cm

Aplicabile sistem: IOS 7.0 sau mai sus, android 4.4

Produs de culoare: negru, alb, rosu, albastru, verde, aur, argint, rose de aur

Notă: APP APP descărcați(puteți găsi descărcați scanner QR-Code de pe manualul de instrucțiuni, numele App: mi-Căutarea)

Descărcați sistemul Android în aplicația app și de a descărca sistemul ios în app store

Versiune Bluetooth: Bluetooth 4.0

Baterie: CR2032 lithium baterie buton

Distanta de lucru: aproximativ 75 de metri (de accesibilitate)

Funcția de auto-timer - trecerea la interfața camerei foto în APLICAȚIA și faceți clic pe anti-a pierdut butonul de la distanță să ia o selfie.

Pachetul Inclus:

1*Anti-a pierdut breloc

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 1 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Mateya 1993

2022-11-23

oK